Het laatste nieuws en updates van het aniday systeem
Improvement
New feature

Ontdek jouw vernieuwde instellingenpagina bij aniday - sneller, overzichtelijker en beter

Martijn avatar
Shared by Martijn • December 20, 2023

Groot nieuws voor jou als gebruiker van aniday! We zijn enthousiast om je onze geüpdatete instellingenpagina te presenteren, speciaal ontworpen om jouw ervaring met onze software nog soepeler en efficiënter te maken. Deze update is een directe reactie op de waardevolle feedback van onze gebruikers en we zijn blij dat we jou een meer gestroomlijnde en intuïtieve interface kunnen bieden.

Nieuwe indeling voor snellere toegang:

We hebben de instellingenpagina volledig heringericht. Nu vind je wat je nodig hebt sneller dan ooit tevoren. De instellingen zijn logisch gegroepeerd, zodat je niet meer hoeft te zoeken naar wat je nodig hebt.

Uitgebreid hoofdmenu met logische groepen:

Het hoofdmenu is uitgebreid en biedt nu een grotere verscheidenheid aan menu-items, netjes georganiseerd onder logische groepen. Dit maakt navigatie door de instellingen een fluitje van een cent.

Handige submenu's voor efficiënte organisatie:

Om alles nog overzichtelijker te maken, hebben we submenu's toegevoegd. Deze zorgen ervoor dat elke instelling precies daar staat waar jij deze verwacht.

Vernieuwde layout voor een aantrekkelijke look & feel:

Naast functionele verbeteringen, hebben we ook de layout en vormgeving bijgewerkt. De nieuwe "look and feel" van de instellingenpagina zorgt voor een aangenamere en gebruiksvriendelijkere ervaring.

Geavanceerde zoekfunctie voor efficiëntie:

Een belangrijke vernieuwing is de toevoeging van een geavanceerde zoekfunctie. Je kunt nu snel en eenvoudig instellingen vinden door te zoeken op trefwoord. Dit bespaart kostbare tijd en maakt het beheren van jouw account nog makkelijker.

Deze update is een grote stap voorwaarts in het gebruiksgemak van aniday. We zijn continu bezig om onze software te verbeteren en af te stemmen op jouw behoeften. Ontdek de nieuwe instellingenpagina vandaag nog en ervaar het verbeterde gemak en efficiëntie zelf!