Het laatste nieuws en updates van het aniday systeem
New feature
Update

Nieuwe update voor het aniday klantenportaal!

Martijn avatar
Shared by Martijn â€ĸ January 08, 2024

Het klantenportaal van aniday heeft een prachtige make-over gekregen! 🌟 We zijn super enthousiast om je te vertellen over de geweldige nieuwe functies die jouw ervaring met aniday nog persoonlijker en gebruiksvriendelijker maken.

🎨 Nieuw Design voor Inloggen en Registreren

We hebben de inlog- en registratiepagina volledig vernieuwd, met een frisse, moderne look. Ons nieuwe "splitscreen" ontwerp is een echte blikvanger: aan de linkerkant kan nu een inspirerende afbeelding geplaatst worden, terwijl de rechterkant is gereserveerd voor de inlog- en registratievelden.

Deze update zorgt voor een heldere en aantrekkelijke indeling, die jouw ervaring zowel op desktop als mobiel verbetert!

📱 Op je mobiel? Geen zorgen! We zorgen ervoor dat de afbeelding en de velden naadloos in elkaar overlopen voor een gestroomlijnde ervaring.

💡 Personaliseer jouw klantenportaal

aniday begrijpt hoe belangrijk jouw merkidentiteit is. Daarom introduceren we nieuwe manieren om je klantenportaal te personaliseren en het naadloos aan te laten sluiten bij de stijl van jouw bedrijf.

🌟 Upload jouw eigen logo en achtergrondfoto

Voorheen kon je ÊÊn logo gebruiken voor zowel facturen als het klantenportaal. Nu kun je aparte logo's uploaden, speciaal ontworpen voor je klantenportaal. Daarnaast kun je ook een unieke achtergrondfoto uploaden om jouw bedrijf nog beter te representeren.

🎨 Geef jouw klantenportaal kleur

Wil je een stap verder gaan in personalisatie? Kies nu zelf de kleuren die over je foto komen. We bieden een optie voor een transparante kleur, waardoor zowel de kleur als de afbeelding prachtig samensmelten. Bovendien kun je de hoofdkleur van het klantenportaal kiezen, wat invloed heeft op de kleur van de knoppen en andere elementen, volledig aangepast aan jouw huisstijl.

Met deze nieuwe functies is het klantenportaal van aniday niet alleen een portaal, maar een verlengstuk van jouw merk. Een plek waar klanten zich thuis voelen en direct jouw unieke stijl herkennen. We kunnen niet wachten om te zien hoe jij deze nieuwe mogelijkheden gaat gebruiken om jouw klantenportaal te transformeren!

Ben je klaar om jouw klantenportaal naar een hoger niveau te tillen? Log in, ga naar -> Instellingen -> Klantenportaal -> Branding en start met personaliseren! 🚀